preskoči na sadržaj

Ekonomska škola Mije Mirkovića Rijeka

Login

Korisni linkovi

Brojač posjeta
Ispis statistike od 1. 9. 2014.

Ukupno: 977068
Ovaj mjesec: 2701
Ovaj tjedan: 323
Danas: 152
Vježbenička tvrtka
SVJETSKI TJEDAN PODUZETNIŠTVA
Đurđica Kolar / datum: 22. 11. 2020. 11:33

Svjetski tjedan poduzetništva obilježava se diljem svijeta od 16. do 22. studenoga 2020. Naši učenici trećih razreda započeli su svoje prve virtualne poduzetničke korake  u sklopu predmeta Vježbenička tvrtka,  pod vodstvom nastavnice Romine Dekleve Grgurić.  Koristeći „brainstorming“ i „brainwriting“ metode, učenici su osmislili nekoliko poduzetničkih  ideja te po određenim kriterijima odabrali onu najbolju.  Odredili su cilj, viziju i misiju svoje tvrtke.   Izradili  su i prezentirali poslovni plan.  Registrirali su svoju tvrtku kao društvo s ograničenom odgovornošću i prošli virtualno samozapošljavanje. Vrata u svijet poduzetništva su otvorena, sada slijedi poslovanje vježbeničkih tvrtki. 


[OPŠIRNIJE]POSJET RIJEČKOJ RAZVOJNOJ AGENCIJI PORIN d.o.o.
Đurđica Kolar / datum: 8. 3. 2020. 18:56

U sklopu učeničkog projekta Lo. Pa. Z. Plus dana 6. ožujka 2020. učenici 4. a razreda  s nastavnicom Klaudijom Skoko posjetili su Riječku razvojnu agenciju Porin d.o.o. S radom Agencije i njezinim ciljevima   upoznao nas je direktor Agencije gospodin Dario Zorić.

Riječka razvojna agencija PORIN osnovana je 1996. godine kao poduzetnički inkubator od kada se neprestano razvija kao potporna institucija za razvoj malog i srednjeg poduzetništva  Primorsko – goranske županije.

Cilj  je Agencije stvaranje što većeg broja novih poduzetnika i kreiranje novog zapošljavanja uz poticaj novih investicija u gradu i regiji.

Riječka razvojna agencija Porin realizira brojne projekte, financirane ili sufinancirane iz fondova Europske unije.


[OPŠIRNIJE]ŽUPANIJSKA SMOTRA VJEŽBENIČKIH TVRTKI
Đurđica Kolar / datum: 15. 10. 2019. 22:09

U sklopu Europskog tjedna vještina stečenih u strukovnom obrazovanju i osposobljavanju, danas je u Ekonomskoj školi Mije Mirkovića Rijeka održana Županijska smotra vježbeničkih tvrtki na kojoj su učenici iz triju škola prezentirali svoje tvrtke.


[OPŠIRNIJE]RSS


preskoči na navigaciju