preskoči na sadržaj

Ekonomska škola Mije Mirkovića Rijeka

Login

Korisni linkovi

Brojač posjeta
Ispis statistike od 1. 9. 2014.

Ukupno: 774072
Ovaj mjesec: 3861
Ovaj tjedan: 1097
Danas: 40
Događanja u školi
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
IZAZOVI STUDIRANJA S INVALIDITETOM
Autor: Đurđica Kolar, 15. 5. 2017.

U petak 12. svibnja 2017. godine, u 13,15 sati u školskoj knjižnici, već tradicionalno je održano informativno predavanje za maturante s teškoćama u razvoju na području PGŽ-a.

Predavanje je organizirano u suradnji Sveučilišnog savjetovališnog centra, Tamare Martinac Dorčić, doc. dr. sc. i Sanje Korkut mag. paed./univ. bacc. phil., sa studentima s invaliditetom i Ekonomskom školom Mije Mirkovića Rijeka, koju su u organizaciji (realizaciji) predavanja predstavljale Zorica Janković, prof. reh. i Svijetlana Malnar, mag. defekt.


Sudionici predavanja, Barbara Vardić,  Sanja Polić, Tino Vodanović, Ariana Dizdarević i Lorena Gazić, bivši učenici naše Škole, predstavili su Sveučilišni centar i Ured za studente s invaliditetom, objasnili su prava i mogućnosti studenata s invaliditetom te prikazali Power Point prezentaciju „ Izazovi studiranja s invaliditetom“.

  

  

   

Predavanju je nazočila ravnateljica Škole Laura Grubišić, prof. reh., maturanti IV. g razreda, maturanti drugih srednjih škola u pratnji roditelja, predstavnica Društva tjelesnih invalida grada Rijeke, predsjednik Udruge osoba s cerebralnom i dječjom paralizom Rijeka, predstavnica Zavoda za zapošljavanje Rijeka te novinarka Radio Sove.

[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju