preskoči na sadržaj

Ekonomska škola Mije Mirkovića Rijeka

Login

Korisni linkovi

Brojač posjeta
Ispis statistike od 1. 9. 2014.

Ukupno: 977063
Ovaj mjesec: 2696
Ovaj tjedan: 318
Danas: 147
Škola ambasador Europskog parlamenta
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
IZVANUČIONIČNA NASTAVA – POSJET OPĆINSKOM, ŽUPANIJSKOM i UPRAVNOM SUDU U RIJECI
Autor: Đurđica Kolar, 15. 1. 2020.

Povodom obilježavanja Europskog dana pravosuđa, koji se od 2003. godine obilježava od strane Vijeća Europe i Europske komisije, na inicijativu Ministarstva pravosuđa i pravosudnih tijela Republike Hrvatske, obavještavamo Vas da i ove godine organiziramo „Dan otvorenih vrata“, koji se tradicionalno održava 25. listopada 2019. godine.


 


Povodom obilježavanja Europskog dana pravosuđa, koji se od 2013. godine obilježava od strane Vijeća Europe i Europske komisije, na inicijativu Ministarstva pravosuđa i pravosudnih tijela Reublike Hrvatske dan učenici Ekonomske škole Mije Mirkovića Rijeka posjetili su „Dan otvorenih vrata“ suda.

Učenici 4. e i 4f razreda smjera upravni referent posjetili su na dane Otvorenih vrata Suda Upravni sud u Rijeci pod vodstvom profesorice savjetnice Vesne Pegan . Učenici su upoznati s organizacijom i radom suda.

Učenici 3. f razreda smjera upravni referent posjetili su na dane Otvorenih vrata Suda Općinski i Županijski sud u Rijeci pod vodstvom profesorica Sonje Doboviček i Marijane . Učenici su upoznati s organizacijom i radom suda.

[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju